Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szeretet

2007.12.27

"Csak egyetlen dolog képes vonzani a szeretetet: a szeretet" /Cicero/

"Csakis akkor szeretünk igazán, ha ok nélkül tesszük" /Cicero/

"Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után." /Cicero/

"Hol a bizalom hiányzik, ott a szerelem koszorújának legszebb virága hiányzik."  /Goethe/

"A szeretat nem uralkodik, de művel, és ez több."  /Goethe/                                                                                         
 "A szeretet és a szerelem egyike az élet legnagyobb titkainak. Lehetetlen megmagyarázni azt a lelkesedést, amit az ember érez, amikor szeret valakit. A szavak nem elegendők annak az érzelemnek a bemutatására, amely elfog, amikor lelkileg és testileg egyesülsz egy másik emberi lénnyel.    
Hogyan lennél képes szavakkal visszaadni azt az érzést, ami elfog, amikor először tartod kezedben a gyermeked?      
Ez mind a szeretet, a szerelem birodalmába tartozik. Hasonlóan a barátsághoz nem kaphatsz szeretetet, ha nem nyújtasz szeretetet.  A szeretet mindig kockázatot rejt.   
Amikor szereteted kiterjeszted egy másik személyre, ezt mindig abban a reményben teszed, hogy az hasonló érzéssel viszonozza.                                                      
Ám ha nem vagy hajlandó, hogy te ajándékozd meg először a vonzalmaddal, sosem fogod megismerni a viszonzott szeretet boldogságát. Fájdalmat okozhat, ha túlságosan szeretsz, de nyomorult lesz az életed, ha nem leszel képes eléggé szeretni."   /internet/

                         

Vigyázzunk mindig arra, akit szeretünk. Ne hagyjuk, hogy rossz legyen neki mellettünk. Ha valakit igazán szeretünk, akkor csak akkor vagyunk boldogok, ha ő is boldog…"       (Syradan)  


"Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged.
Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál.
Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. 
Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad."


"Szeretni annyi, mint sebezhetővé válni. Bárkit szeretsz, a szíved bizonyára elszorul és esetleg meg is szakad. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy sértetlenül megörzöd, nem szabad odaadnod senkinek. Gondosan csomagold be hobbikba és apró élvezetekbe; kerülj minden bonyodalmat, biztonságosan zárd be önzőséged ládikájába vagy koporsójába. És abban a ládikában a szíved elkezd változni. Kemény, törhetetlen és visszalágyíthatatlan lesz."


"Nem azért tudunk szeretni, mert találunk valakit, aki tökéletes, hanem azért, mert megtanuljuk az esendőt tökéletesnek látni."  

                                                 

"Amit szeretsz, szabadon kell engedni. Ha visszajön hozzád, a Tiéd, ha nem jön vissza, akkor sohasem volt a Tiéd"  

"Nem akaratunktól függ, hogy örökké szeressünk valakit, mint ahogy az sem függött akaratunktól, hogy ne szeressük."

ÖLELÉS előnyei  

Az ölelés egészséges, erősíti a test immunrendszerét, gyógyítja a depressziót, csökkenti a stresszt, elősegíti a jó alvást, erősít és élénkít, fiatalít, nincsenek kellemetlen mellékhatásai, egészségesebbé tesz.
Az ölelés nem más, mint egy csodás gyógyító szer. 
Az ölelés teljesen természetes, organikus és eredendően édes. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, tartósítószert, adalékanyagokat, és 100%-osan teljes értékű „tápanyag „.
Az ölelés gyakorlatilag tökéletes. Nincsenek benne kivehető elemek, időszaki ellenőrzések, mozgó alkatrészek.
Az ölelés alacsony energiafogyasztású és magas energiahozamú. Infláció-biztos, nem hizlal, nincs havi törlesztése, biztosítási kötelezettsége. Betörés-és tolvaj biztos, adómentes, nem környezetszennyező és teljes értékben visszatérül.
Soha ne becsüld le egyetlen ölelés értékét sem!
Ma már adtál vagy kaptál ölelést?   

"Egy mosoly nem kerül semmibe, és nagyot visz véghez. Boldoggá teszi azt, aki kapja, és aki adja, nem lesz szegényebb. Csak egy pillanatig tart, de emléke olykor örökké él. Senki sem elég gazdag, hogy nélkülözni tudná, és senki sem olyan szegény, hogy ne tudná adni. A barátság érezhető jele. A mosoly nyugalmat ad a fáradt embernek. Bátorságot önt a csüggedőbe.
Ha valamikor találkozol valakivel, aki nem adja meg neked a megérdemelt mosolyt, légy nagylelkű, és ajándékozd meg Te Őt. Mert senkinek sincs akkora szüksége egy mosolyra, mint annak, aki nem tud mosolyogni másra." 


"Ha gyűlölsz valakit, gondold meg, van-e értelme, ha viszont szeretsz valakit, ne gondolkodj azon, hogy van-e értelme!"

 

A mappában található képek előnézete Idézetek

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.